Korta fakta om MK Team TreskeMK Team Treske är Motorklubben som har sitt huvudsäte i Gunnarskog. Klubben har dock medlemmar, såväl aktiva som passiva utspridda i en stor del av väst Sverige.

Föreningen bildades uppe i Treskog 1981 av ett gäng bilsport entusiaster. Då var det en liten förening som sysslade med att åka Rally. Idag har föreningen växt till ca 200 medlemmar, och de har ett ca 60 talet medlemmar som tävlar aktivt i framförallt Folkrace, Enduro och Rally, men klubben har även haft aktiva utövare inom andra bilsporter såsom Rallycross, Dragracing och Bilorientering och från och med årsskiftet 2010/2011 är föreningen också medlem hos Svemo.

MK Team Treske förfogar över en klubblokal med en stor garage del uppe vid Larstomta i Stommen, och har även en träningsväg för Rallybilar uppe i Ängen. Den vägen går passande nog under namnet Gasaremsan.

Våra medlemsavgifter är för närvarande 150kr/år för enskild medlem och 250kr/år för familj.
Vårt bankgironummer hittar du längst ned på sidan.

Vill Du bli medlem i vår klubb? Kontakta vår ordförande Fredrik Kruskopf, tfn 0570-802 11 eller gå in under menyn "Bli medlem" och fyll i formuläret